Dream-ideakilpailu

Dream-ideakilpailu on suunnattu 15-27-vuotiaille maahanmuuttajataustaisille nuorille, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä ja vaikuttaa ympärillään oleviin asioihin. Tämä kilpailu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nuorille esittää ideoitaan, jotka ratkaisevat maahanmuuttajataustaisten nuorten kohtaamia haasteita ja samalla luovat heille uusia mahdollisuuksia elämässä.

Kilpailuun osallistuminen on avointa kaikille, joilla on hyviä ideoita ja ratkaisuja ongelmiin, joita maahanmuuttajataustaiset nuoret saattavat kohdata yhteiskunnassa. Tämä voi olla mikä tahansa ajatus tai suunnitelma, joka edistää näiden nuorten hyvinvointia, integraatiota ja osallisuutta yhteiskuntaan.

Kilpailun voittajalle on luvassa hieno yllätyspalkinto, joka kannustaa nuoria jatkamaan ideoidensa kehittämistä ja toteuttamista. Voittaja saa myös ainutlaatuista yksilöllistä mentorointi- ja neuvontapalvelua, jonka avulla hän voi kehittää ja jalostaa voittaneen ideansa pidemmälle. Tämä mahdollistaa voittajalle syvällisen oppimis- ja kasvukokemuksen sekä tarjoaa arvokasta tukea idean käytännön toteutukseen.

Hae mukaan 31.12.2023 mennessä ja anna äänesi kuulua!

Dream-ideakilpailu - Ilmoittautumislomake