Mentoring For Future -mentorointiohjelma

Valitse oma polkusi - tavoittele unelmiasi

Rauhan ja hyvinvoinnin järjestö järjestää Mentoring for Future -hankkeessa mentorointiohjelman keväällä ja syksyllä, joihin voi osallistua 60 maahanmuuttajanuorta. Ohjelman tavoitteena on tarjota 15-27-vuotiaille nuorille tietoa eri koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista, auttaa urasuunnitelmien selkeyttämisessä ja lisätä nuorten tunnetta aktiivisina ja tasavertaisina yhteiskunnan jäseninä.

Mentorointiohjelmassa kannustetaan nuoria löytämään paremmin omia vahvuuksiaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Nuoret pääsevät myös selvittämään itselleen sopivan alan ja pyrkimään sitä kohden. Ohjelma tarjoaa koulutuksia, työpajoja, vierailuja eri oppilaitoksissa ja työpaikoissa sekä henkilökohtaista neuvontaa.

Hakeminen aktoriksi

Ohjelmaan voivat hakea kaikki 15-27-vuotiaat maahanmuuttajanuoret, jotka asuvat Suomessa. Aktoreina voitte saada arvokasta kokemusta ja opastusta mentorilta, joka auttaa teitä kehittämään taitojanne ja valmistautumaan tulevaisuuden haasteisiin. Täytä alla oleva hakemus huolellisesti ja kerro meille, miksi haluat osallistua ohjelmaan. 


Hae mentorointiohjelmaan!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää, että olet vähintään 15-vuotias ja enintään 27-vuotias, ja asut Suomessa.