Tule mukaan Rauhan ja hyvinvoinnin järjestön vapaaehtoiseksi!

Rauhan ja hyvinvoinnin järjestö on yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka pyrkii edistämään rauhaa ja hyvinvointia Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Tavoitteemme on luoda parempi tulevaisuus kaikille ja tarjota apua niille, jotka sitä tarvitsevat.

Vapaaehtoisena Rauhan ja hyvinvoinnin järjestössä voit olla mukana toteuttamassa tärkeitä projekteja ja tapahtumia, joilla pyrimme saavuttamaan tavoitteemme. Voit esimerkiksi osallistua kampanjoiden suunnitteluun, järjestää tapahtumia, auttaa viestinnässä tai vaikka kerätä varoja tärkeän asian puolesta.

Rauhan ja hyvinvoinnin järjestön vapaaehtoisena saat mahdollisuuden kehittää omia taitojasi ja oppia uutta. Lisäksi pääset tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja tekemään yhteistyötä kanssamme paremman huomisen puolesta.

Jos haluat olla mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa ja edistämässä rauhaa ja hyvinvointia, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Rauhan ja hyvinvoinnin järjestöön jo tänään! Löydät lisätietoa vapaaehtoistyöstä ja ilmoittautumisohjeet kotisivuiltamme.

                                                                       Vapaaehtoishakemus